Wij geloven dat het leven zelf ons kompas is.
Als Compagnon de route vertalen en be-tekenen we de lessen uit ons eigen leven en zetten we ze in de wereld.

Het is onze missie mensen te inspireren de route van hun hart te volgen. Dit realiseren we via webinars, lezingen, opleidingen, routes, boeken en beeldkracht. Alles wat we creëren ontstaat door ons ook zelf te laten leiden en inspireren door ons eigen leven. Onze grootste inspirator is het leven zelf. Hoe dit zich vertaalt, delen we via de rubriek #uit ’t leven.

Barbele

Via mijn blog vertaal ik mijn levenservaringen. Mijn blog is mijn therapie. Tijdens het schrijven kom ik tot inzichten en kan ik verwerken, plaatsen en loslaten. Ik wens ook jou toe steeds beter de ‘handleiding’ van je eigen levenstocht te kunnen lezen en begrijpen. Ik wens ook jou een rijke harts-tocht toe. Misschien kan deze blog ook op jouw pad een wegwijzer zijn. Schrijf je hier in en ontvang om de twee weken mijn nieuwe blog in je mailbox.

Naomi

Via mijn illustraties beteken ik wat er in mijn leven gaande is. Een situatie of gevoel omzetten in een beeld laat me toe telkens weer rust en vertrouwen in mezelf te vinden. Bovendien geeft het me de mogelijkheid om waar ik (soms vanuit een moeilijke situatie) naartoe wil op een krachtige manier te visualiseren. Ik voel me dankbaar dat ik dit kan delen met de wereld via Instagram en m'n schrijfsels.

Jullie aan het word

Als compagnon de route hebben we het voorrecht vele mensen van dichtbij te mogen zien ont-wikkelen. Vanuit dit dichter bij zichzelf komen, zetten velen van hen zichzelf terug in de wereld. Vanuit écht contact met zichzelf, elk op hun eigen unieke manier. Ze volgen hun hartstocht en zijn van hieruit inspirerend voor anderen. Deze boeiende harts-routes hebben ons geïnspireerd om de rubriek 'volg je hartstocht' in de wereld te zetten. (binnenkort online)